Bridge Integrated Customer Services

MĂRIM ECHIPA

La Bridge Integrated Customer Services, suntem mândri să avem un colectiv unit și în plină creștere la sediul nostru din Sibiu, format din peste 250 de angajați pasionați. Încurajăm promovarea internă și recunoașterea performanțelor, oferind bonusuri generoase pentru a aprecia contribuția angajaților noștri.

Știm că succesul nostru se bazează pe oameni și, de aceea, ne preocupăm de dezvoltarea constantă a echipei. Bridge ICS oferă cele mai competitive condiții salariale din oraș, reflectând angajamentul nostru față de echipa noastră talentată. Suntem mândri să fim recunoscuți ca fiind cea mai flexibilă companie din industrie, oferind angajaților posibilitatea de a-și configura programul de lucru în funcție de nevoile lor personale, fie că este vorba de studii, alte activități profesionale sau responsabilități parentale.

Beneficii:

  • Program flexibil, posibilitate part-time
  • Training specializat, plătit de companie
  • Salarii peste medie – de la 8500 lei brut, pentru post Full Time
  • Promovare interna și bonusuri

Cerințe:

  • Vârsta minimă – 16 ani
  • Cunoașterea limbii germane la nivel conversațional, minim B1
  • Bune abilități de comunicare
  • Cunoștințe minime în operarea calculatorului

CE ÎNSEAMNĂ POSTUL PENTRU CARE APLICI?

Agenții noștri sunt ”mici detectivi”, pentru că desfășoară o activitate de identificare prin apel video, cu persoane fizice din Germania care solicită activarea anumitor servicii financiare. Cu ajutorul bazelor de date și a softurilor puse la dispoziție, agenții noștri identifică dacă solicitanții corespund datelor din documentele de identitate prezentate, dacă documentele sunt valabile sau dacă sunt false.

ȚI SE PARE INTERESANT? ALĂTURĂ-TE ECHIPEI NOASTRE!

Implementare Eficientă

Având o bază solidă în Germania, și capitalizând peste 20 de ani de experiență, realizăm implementarea proiectelor noastre cu o abordare eficientă. Echipa noastră, bine pregătită în domeniu, lucrează unitar pentru a asigura implementarea optimă a fiecărui proiect.

Proces de Angajare

În cadrul Bridge ICS credem cu tărie în formarea unei echipe excepționale pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate. Așadar, investim în procese de angajare riguroase, menite să aducă în echipă profesioniști talentați și dedicați.

Managementul calității / coaching

Pentru a garanta și îmbunătăți în mod constant calitatea proceselor noastre, echipa noastră de management din Germania efectuează controale periodice independente, bine documentate și disponibile pentru referință.

Team Work Makes the Dream Work!

Fii la curent cu noutățile din universul Bridge ICS, consultând cele mai recente apariții în presă.