Bridge Integrated Customer Services

SERVICII

Prezenți în Sibiu din 2015, am încheiat parteneriate strategice cu cele mai mari companii germane.

La Bridge Integrated Customer Services, ne dedicăm oferirii unui serviciu excepțional pentru clienți, asigurându-ne că fiecare interacțiune lasă o impresie pozitivă. Indiferent dacă este vorba de gestionarea reclamațiilor sau de alte solicitări, suntem disponibili pentru cumpărătorii dumneavoastră la orice oră din zi sau din noapte, în fiecare zi a săptămânii.

Turism

De la sfaturi de călătorie la rezervări, de la anularea rezervărilor la gestionarea reclamațiilor – echipa noastră dedicată din domeniul turismului, cu cel mai înalt nivel de expertiză și motivație, este ghidul perfect pentru tot ce are legătură cu călătoriile.

Clienți
Angajați
+Lei Salariu Brut
Cifră Afaceri

Tele-Marketing

Prin externalizarea activităților de telemarketing către Bridge Integrated Customer Services, beneficiați nu doar de oportunitatea de a informa un grup select de clienți potențiali despre gama extinsă de servicii a companiei dumneavoastră, ci și de obținerea programărilor mai calificate pentru forța dumneavoastră de vânzări. Externalizarea acestei activități nu numai că vă eliberează de grija gestionării acestei sarcini consumatoare de timp, ci și permite angajaților companiei să se concentreze pe alte aspecte cheie ale afacerii.

BPO

La Bridge Integrated Customer Services, ne specializăm în oferirea de servicii BPO, ceea ce înseamnă externalizarea completă sau parțială a diverselor procese de afaceri. Fie că este vorba despre gestionarea serviciilor de asistență pentru clienți prin intermediul unui centru de apel dedicat, externalizarea salarizării către experți în domeniu sau transferarea responsabilităților de resurse umane către un furnizor de servicii de personal, suntem aici pentru a vă susține în toate aspectele esențiale ale afacerii dumneavoastră.

IT SUPPORT

Prin serviciul nostru de suport IT, ne propunem să vă oferim o experiență fluidă și fără griji. Echipa noastră de experți IT se angajează să proceseze rapid și competent solicitările dumneavoastră de asistență, asigurându-se că 100% din problemele semnalate sunt documentate și rezolvate eficient. Cu asistență multilingvă disponibilă 24/7, clienții dumneavoastră beneficiază întotdeauna de o comunicare eficientă și de soluții rapide. La Bridge Integrated Customer Services, suntem aici pentru a oferi un suport IT de încredere, eliminând timpii de așteptare și asigurându-vă că sunteți întotdeauna în mâini sigure.

SOLUȚII HARDWARE

Oferim soluții integrate hardware și software pentru sisteme IT care sunt nu doar simple și eficiente, ci și proiectate să asigure securitatea completă a datelor și funcționalitatea fără probleme a întregului ecosistem informatic.

Team Work Makes the Dream Work!

Fii la curent cu noutățile din universul Bridge ICS, consultând cele mai recente apariții în presă.