Bridge Integrated Customer Services

Despre Noi

Cu rădăcini în Sibiu și fondată în 2015, Bridge Integrated Customer Services face parte cu mândrie din prestigiosul grup german INDECA Business GmbH. Cu o experiență solidă în domeniul centrelor de contact, INDECA activează în acest sector încă din 1999, oferind servicii remarcabile clienților din diverse industrii. Această conexiune consolidează angajamentul nostru față de excelență și oferă clienților noștri acces la o vastă expertiză în furnizarea de servicii de customer service de cea mai înaltă calitate.
Fiind parte a grupului INDECA, o afacere de familie în care nu există ierarhii inutile, deciziile se iau întotdeauna în mod facil și în comun. Misiunea noastră este, întotdeauna, găsirea soluțiilor rapide și eficiente la solicitările clienților. Această abordare ne-a propulsat rapid în rolul de “problem solvers”, o companie dedicată oferirii de soluții reale și rapide. La Bridge ICS, suntem cu adevărat orientați spre rezolvarea promptă a problemelor, asigurându-ne că fiecare solicitare este abordată în cel mai eficient mod.

De la înființarea noastră în 2015, am parcurs un drum semnificativ și suntem mândri să fim martorii propriei noastre creșteri. Cu fiecare an care trece, ne consolidăm poziția în industrie și privim cu încredere spre viitorul nostru. Planurile noastre nu au limită – ne propunem să continuăm să creștem și să evoluăm pentru a oferi servicii de calitate superioară clienților noștri.

Team Work Makes the Dream Work!

Fii la curent cu noutățile din universul Bridge ICS, consultând cele mai recente apariții în presă.